Teplé voňavé lievance z pohánkovej múky, ktoré vo vnútri skrývajú lahodné prekvapenia. Sýte raňajky, ktoré zlepšia každé upršané ráno sú bez lepku, laktózy a cukru.
- 200g pohánkovej múky
- banán
- pohár vody
- domáce vajce
- lyžicu medu
- štipku sódy bikarbóny
- hrsť hrozienok
- lyžicu maku
- perníkové korenie
- sezónne ovocie
Postup:
Do misky nasypeme múku, pridáme vajce, rozpučený banán, pohár vody, lyžicu medu a štipku sódy bikarbóny. Všetko spolu rozmixujeme do hustého liateho cesta, pridáme perníkové korenie, hrozienka nakrájané na drobno a kopcovitú lyžicu nemletého maku. Lievance opekáme z každej strany na rozpálenej panvici. Podávame teplé so sezónnym ovocím, môžme poliať medom alebo kokosovým olejom. Dobrú chuť.
- Doba prípravy: 20 min
- Množstvo pre : 2 osoby
- Cena: 2,50 €/2 osoby
- Energia: 600kcal/ osoba
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára